JOHANNERO : höst !



Gammeleken på tomten är nu helt avlövad och Jossan, Ubbe & Max har tillbringat weekenden här ute med krattor och andra lövborttagningsverktyg.
Ladgaveln får torka till över vintern och våren, innan den ska slamfärgas.
Nu laddar vi upp för julfirande här ute. Dessförinnan ska vi tillbringa ett antal nätter i Stugan.

Kommentarer
Postat av: Tage Staflund

Hej Johannerovänner,

Här kommer en hälsning från vännerna i Norrland Skellefteå, vi har sedan en vecka tillbaka vinter med 10cm snö, allt har blivit ljust och fint samt att minusgraderna står sej, inget slask, det "knirrar" under skorna om ni vet hur det låter.

För min egen del så har mitt nya liv som "tidsmiljonär/friherre/dagtidare? eller vad man nu kan kalla sej, Farfar på heltid tycker jag passar bra" varit väldigt bra och aktivt med flytten från Rydebäck och hus till 3 r.o.k. på 78kvm + 21kvm terrass, det har gått jättebra och speciellt när man har varmgarage med hiss till lägenheten så vem bryr sej om snön. Vidare har jag varit med och byggt ett stort båthus från mitten av augusti och vi gjorde i dag (-10 grader) sista jobbet med portarna.

Båthuset är 38m långt, 13,5m djupt samt har en högsta takhöjd på 6,5m, varje plats är 13x5m. Man skall få in en 40 fots segelbåt, så vår lilla Blue Moon som är 24 fot kan man få in två av, vi kanske fyller upp med en mindre motorbåt, vi får se.

Men det viktigaste är att vi nu får vara nära våra barnbarn Hannah(9) och Alexander(12) samt son och sonhustru förstås.



Varma hälsningar

Monika och Tage



2010-11-16 @ 17:58:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0