35 minuter i skogen...



Såsen är räddad!
Den handslagna bernaisen kan nu kompletteras med en kantarellsås som Jossan kommer att fixa ifrån dessa gula kantisar.
Och därtill??
Jo, det blir 250 grams hängmörad entrecote / per person , inhandlad på Sveaplans Saluhall i Kalmar.
Och till den blir det ( tror jag ) klyftpotatis och, och, och .
Om jag känner dottern rätt?
Själv vet jag inte, för jag håller mig utanför köket, som alla våra vänner vet.
Å andra sidan ska ingen nånsin behöva bli svampförgiftad av alla vår goda mat, som kan vara EN förklaring till fotografens runda kagge...

Kommentarer
Postat av: Anita

Vad jag blir sugen.

2011-09-23 @ 23:49:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0