SKOGSHALLON

 
De är nu mogna att plockas in i munnen.
Vilken sagolik och koncentrerad smak.
Och imorgon är det dags att slunga sommarhonungen så den lär innehålla nektar ifrån såväl brakved som ifrån skogshallon även om merparten måste bestå av vitklöver.
Tror jag ?

Kommentarer
Postat av: Biodlaren himself

Och fel fick jag. För första gången i mitt biodlareliv består merparten av dagens slungning av vad tyskarna kallar WALDHONIG. Den är de tokiga i så den skulle jag med lätthet kunna exportera dit ner för de har gott om upphandlare här i skogarna.
Och MYCKET blev det efter 12 timmars non-stop arbete.

2012-07-16 @ 21:26:25
URL: http://johannero.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0