YETI: n

När Ubbe och jag i förrgår kväll körde hem ifrån Kastrup i vår nyanskaffade bil , blev jag synnerligen positivt överraskad av dess närmast obegripligt starka helljus. Dessa lyktor har man bevisligen lyckats konstruera på ett maximalt, effektivt sätt. Mörkerkörning under , det närmaste , dagsljus. Som sprider sig långt ut åt sidorna så eventuella vilddjur i vägkanterna förhoppningsvis får varningsljus i god tid ? JAR 641 = Jim´s Allroad Rider Sex Four One.

Kommentarer
Postat av: Rolf Olsson

Då har du väl fyrhjulsdrift också kan jag tänka.

Svar: Så är det. Måste kunna ta oss ner i gatan till Johannero när snödrivorna blockerar den annars. Panoramatak, o de hele... 150 hk Winterkorndiesel, och, och , och. Rena Miljöpartikärran med andra ord.
Jim Sundström

2015-09-23 @ 14:50:15
Postat av: Annacarin

Ja di rige di lever sitt liv de......

Svar: Nog är det så alltid.... Å andra sidan har jag, liksom Astrid Lindgren, varit med om en tid när 70 % plus gick till skatt, för att betala sossar, som inte ville var med att betala, utan lade sina kronor till COOP & fackföreningsrörelsen, så att dess ledare skulle kunna leva loppan på Hotell Öresund bland många andra platser. LAS skapades och, och, och. Fy f-n vilken tid DET var! Minnet är kort . Men känslan sitter kvar. För den tid man fick gå till Bossen och be om att inte få någon löneökning för då kom man upp i negativ skatteskala. Jag är helt övertygad om att du inte tillhörde den skaran trots att din kommentar skulle kunna ha kommit ifrån den sidan.
Jim Sundström

2015-10-01 @ 18:44:15
URL: http://westrahult.dinstudio.se
Postat av: Eva Thornberg

Wow, vilket åk 👌

Svar: Inte vackert men uppkäftigt.Och det var enda SUV för Gunnel´s möjligheter att ta sig i / ur något av de 11 alternativ vi provkörde. Det rör sig om cm i hennes fall. Höjd och djup till sitsen var utslagsgivande. Och för min egen del är den väldigt rolig att köra med sin 4-hjulsdrift.
Jim Sundström

2015-10-20 @ 19:21:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0