Hösträff på JOHANNERO



Här är en del av våra arbetsuppgifter denna höstträff: Hanna, Hugo & Max körde bort skräp och löv till eldstaden.
Hanna målade dessutom det nya fodret till Diligentia-fönstret och dessutom tvättade hon Max hus, som han själv tömde. Jossan lagade mat, tvättade flaggstång och utemöbler ( tillsammans med Hanna) och donade med allt möjligt. Ubbe stod för montering av utebelysning samt en ny PAX-fläkt i duschutrymmet och inte minst: han organiserade och såg till att skaffa utrymme i BIUTRYMMET för alla utemöbler, som han på något märkligt sätt fick under tak. Gunnel stod för den lekamliga markservicen trots hindrande höftortos och Hugo & Max sågade upp överblivet virke till ved.
Oscar körde ved ifrån vedtraven till vedboden och Jim själv , slutligen, klädde in fruktträdstammar och andra kaninbegärliga trädstammar så att vi denna vinter inte , förhoppningsvis, ska behöva se en massa uppätna träd utan bark till våren 2011.
Vi har haft en synnerligen produktiv weekend med andra ord. Givande för oss alla.
TACK, hustru, barn & barnbarn för fullgott samarbete!

Kommentarer
Postat av: Johanna Thomsson

Visst har vi det superhärligt tillsammans! Tack själv för en trevlig helg med goda viner, skaldjur och annat gott. Men vad är det för byfåne som står och tvättar flaggstången? Kram Jossan

2010-10-17 @ 19:14:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0