LUCIA - uppträdande på Konsul Olssons plats i Helsingborg

 
Framför Gubbdagis, Clas Ohlson.
Stolta föräldrar, mor- och farföräldrar samt lillebror Hugo lyssnade andäktigt till de vackra sånger dessa skönsjungande damer bjöd oss alla på.
Rikligt med åhörare var vi trots minus 8,5 grader. 
Men vem kände av kylan tillsammans med detta varma gäng?
Direkt efter uppträdandet väntade middag för Lucia och hennes tärnor tillsammans med sina föräldrar inne på Helsingborgs rådhus under borgmästarens värdskap.
52 uppträden har detta Lucia-gäng att framföra, innan det blir dags att resa till Litauen  frampå nyåret, då barnhemsbarn där borta, ska få ta del av de finasiella resurser alla dessa koncerter bidragit med.
Fullt ös och MYCKET arbete!
 
TACK, TACK  Hansingen !!!

Kommentarer
Postat av: Anita

Det måste vara något alldeles speciellt att få ha ett älskat barnbarn i detta juciatåg. Ha det bra.

2012-12-13 @ 22:53:38
Postat av: Annacarin

Förlåt att jag är en bezzerwizzer, men det här är något som är alldeles för vanligt. "Uppträde" betyder bråk eller något liknande. Det måste vara uppträdande du menar.

Svar: Tack för påpekandet. Ja, givetvis har du rätt. I detta fall rörde det sig om ett UPPTRÄDANDE !
Besserwisser NO II.
Jim Sundström

2012-12-14 @ 20:00:10
Postat av: Rolf Olsson

Låter mycket trevligt. Och en fantastisk gåva att hjälpa barnhemsbarnen. Var själv i Litauen med Slättens Ideella Barnhjälp till Barnhem, barnsjukhus och skolor i Trakai. Vet mäster vart deras resa går? Tyvärr har det blivit svårt med den typen av hjälp nu när Litauen är med i EU.

Svar: Se sonens svar. Sonen har ingen riktig koll. Ärftligt, alltså.Resan går till Litauen, som han säger, men barnhemmet, som de hjälper till att finansiera ligger i Uzhgorod, i västra Ukraina och det heter House of Mercy. Detta barnhem är ett norskt, ideellt projekt, byggt på kristen grund.
Jim Sundström

2012-12-18 @ 17:39:42
Postat av: Sonen!

Gubben har inte riktigt koll ;-)
Tjejerna åker till Lettland i början av januari. Platsen blir Liepaja som är vänort till Helsingborg. Delen med pengar till barnhem är däremot helt korrekt :-)

Svar: Se gubbens svar till Rolf.Dad
Jim Sundström

2012-12-18 @ 19:32:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0