AMUSE BOUCHE

Gurksoppa smaksatt med rabarber samt myntastket pilgrimsmussla och yoghurt.
Predinner dryck, "Sommardröm", : vitt mousserande vin och hemgjord rabarbersaft.
Denna afton skulle vi, kusiner och kusinbarn, på Jenny Nyströms restaurangskola få avnjuta en superb sexrätters middag.
Något mera prisvärt och vällagat, med en bra serveringspersonal som grädde på moset, får man leta länge efter.
Vid "vårt" bord hade menyn komponerats av åtta elever, Jessica, Sara, Cristina ,Michalea, Melina, Kajsa, Linnéa och Moshen. De hade komponerat en vårmeny där temat var grönt och vårigt.
De har lyckats.
TACK, gänget Jessica & Co !
Och Tack, Birgit, Birgitta, Sigge & Bengt för trevligt sällskap.
Nöjda middagsgäster,
Gunnel & Jim

Kommentarer
Postat av: Annacarin

Pilgrimsmussla och rabarber låter skitäckligt!

2012-05-09 @ 09:55:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0