LUSSEBULLBAK

 
Så är det dags igen.
I år bakas bullarna i köket på Varvsholmen som omväxling till det annars traditionella Johanneroköket.
 

Kommentarer
Postat av: jonny

Det verkar inte tungrott.
Häls!

2012-11-29 @ 12:16:10
Postat av: Anita

Ser verkligen gott ut. Tänkte baka nästa lördag när barnbarnen ska sova över. Tycker allt går trögt i år, men jag är ju ett år äldre. Trevlig advent.

Svar: Gunnel och jag önskar er detsamma.Nu när vågorna går höga får väl Bosse hålla sig på land, antar jag.
Då blir det salt sill i stället?
Jim Sundström

2012-11-29 @ 20:40:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0