Lördagslunch på lokal restaurang i Regua
Jag skulle visserligen få lunch ombord men jag ville pröva något lokalt.
Och så blev det!
En skinkstek, tre skivor i färsk olivolja tillsammans med de godaste potatis jag nånsin ätit.
Skulle ge bra mycket för att få receptet, men jag hoppas att Ubbe svärson ska knäcka nöten, förlåt , potatisfrågan, åt mig.
Kan den ha varit kokt några minuter och därefter blivit friterad i olja, månne?
Det lokala bordsvinet var bara SÅÅÅ bra och istället för dessert som de absolut ville bjuda mig på, beställde jag in en espresso och en "Croft" = den lokala cognacen som var minst lika god som en ifrån det franska stället, vars namn så missbrukas runt om i världen.
Båten ska snart lämna så nu måste jag hoppa av denna, lilla härliga restaurang.
"Paa gjensyn", skulle dansken ha sagt.
"Paa gjensyn", skulle dansken ha sagt.
Kommentarer
Trackback