Restaurang POSTGATAN
Tack ungdomar för att vi gamlingar fick följa med tll en god middag på POSTGATAN.
Goda rätter och utsökta viner.
Inget fattades.
Vi började med en underbar svampsoppa som innehöll portobellosvamp, ostronskivling och champinjoner med ett flarn Prästost som var super !
Till soppan drack vi ett vitt Bourgognevin., Fornerol Didier ex. Corgoloin.
Huvudrätten var en flankstek med broccoli - och en svart vitlökscreme. Pommes till det.
Vin : Rhone : Le Rouvre 2014 Crozes Hermitage, Scea Chave Pére & Fils, Mercurol.
Desserten var en calvadosglass med små äpplen.
Till den drack vi ett äppelvin 6 % Dupont GIVRE Cidre de Glace.Victot-Pontfol.
Pressat kaffe med BOX, svensk whisky, Chateau BEAULON COGNAC och en fantastiskt god rom ifrån Colombia DICTADOR Perpetual Solera System.
Kommentarer
Postat av: johanna
Det är vi som ska tacka för en fantastisk kväll! Alltid lika trevligt och gott! kram till er båda! Johanna, Urban, Max, Hanna och André
Postat av: Henning Reindahl
Det var annat än backlaget på Gripen!!
Svar:
Jim Sundström
Postat av: Anonym
Hette inte kocken Jan Adler förresten ? Han jobbade i det civila i köket på Hotell SAVOY i Malmö.
Postat av: Henning Reindahl
Klart det var Abborren & Forellen, du vet det där med teflonminne, Ha Ha. Kocken hette nog Adler,men det fanns fler trevliga boys, Jonny Nilsson tex. Hälsningar Henning
Postat av: Rolf Olsson
Vad är "BOX,svensk whisky"
-från en som inte vet
Svar:
Jim Sundström
Postat av: Rolf Olsson
OK. Intressant, hur fick du tag på den? finns bara på 6 system vad jag kan se. Har du beställt den eller
Svar:
Jim Sundström
Trackback